18 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mann 32
30. desember 2022 00:08

Før var eg skeptisk til gruppeterapi, men etter at eg var hjå senter for intensiv gruppeterapi ongrar eg på at eg ikkje prøvde det før. Her blei eg ikkje beden om å dele frå det som ikkje alltid like lett i mitt liv. Snarere tvert om. Fokuset er heller på å sjå fram, og å lage nye forbindingar i hjernen for å gå inn i nyttige tilstandar. Sjølv har eg gått frå å kjenne på mykje stress og utmatting, til å kjenne på meir kjærleik til meg sjølv, ro og glede. Silje og Øyvind set klare rammer for gruppa, slik… Les mer »

Kvinne 33
12. november 2020 14:00

Gruppeterapi har hjulpet meg å finne tilbake til de små gode øyeblikkene i livet. Kurset har gitt meg teknikker og metoder som har gjort meg mer bevisst og lært meg selv bedre å kjenne. Det har også vært veldig godt å føle seg som en del av livet igjen og være bevisst på egne behov og følelser, og sammenhengen mellom dem.

Kvinne, 22
30. oktober 2020 12:20

Etter flere runder hos psykolog opp igjennom årene anbefalte fastlegen min Silje og Øyvind sin gruppeterapi. De har hjulpet meg med å bryte vonde tankemønstre som ikke har vært nyttig for meg, slik at jeg nå lever et fint balansert liv. Anbefales på det sterkeste!

Kvinne, 31
18. oktober 2020 20:46

Denne intensive gruppeterapi var veldig nyttig og effektiv! Jeg skulle ønske at alle fastlegene visste om dette tilbudet (selv fikk jeg høre om det fra en kollega). Tusen takk til Øyvind og Silje for hjelpen!

K39
25. september 2020 13:39

Da jeg tilfeldigvis så Øyvind en dag på vei fra jobb ble jeg fylt av en sterk følelse av takknemlighet som jeg ønsker å formidle. Takknemlighet for det som Øyvind og Silje har lært meg og gitt meg av verktøy til å snu lite nyttige tankemønster til å fokusere på tankemønster jeg trenger for å gjøre min hverdag bedre. Jeg gjennomførte to runder meg gruppeterapi i 2019 (eller kurs som jeg liker å kalle det) etter anbefaling fra en venninne. Verktøyene og kunnskapen fra kursene er noe alle kan dra nytte av, uansett livssituasjon og utfordringer. Tusen takk Øyvind og… Les mer »

K45
18. august 2020 17:33

Er så utrulig glad for at eg fekk mulighet til eit 4 vekers kurs hos dåke. Var skeptisk i begynnelsen, men det var heilt uten grunn. Følte meg sett og høyrt. Og lærte mykje om meg sjølv, og metoder eg skal bruke når livet skjer. Så etter to intensive kurs, og samtaler med Silje har eg det bedre enn på lenge. Er evig takknemlig. Einaste eg angrer på er at eg ikkje har vært med på dette før.
Silje og Øyvind har vært gull verd for meg i veien til eit bedre liv. TUSEN TAKK!!
Dåke er eit bra team.

K 32
29. juni 2020 23:49

Etter mange år med utfordringer, har jeg nå fått de verktøyene jeg trenger for å endre min tankegang og ikke minst blitt bevisst på hva det er jeg går rundt å sier til meg selv. Silje er en utrolig dyktig psykolog som jeg sitter stor pris på. Jeg kan med GOD samvittighet anbefale intensiv gruppeterapi videre til andre! Tusen takk for at dere har hjulpet meg til å utvikle meg i positiv retning.

kvinne 50 år
16. juni 2020 13:38

Hei Silje. 4 uker med deg og gruppen har gitt meg mange verktøy for å takle både hverdagen og de dager som ikke er så lette. Du har sett meg og virkelig kunne gjøre meg selv klar over hva jeg bør jobbe med og det har vært SPOT ON. Jeg har kommet sterkere ut av kurset og anbefaler virkelig andre om å melde seg på om man sliter enten det er angst, depresjon, lav selvfølelse…. Gruppen jeg var i var variert med alder og utfordringer, men vi fikk alle individuell hjelp og hadde mye det samme å utfordre oss selv… Les mer »

M 24
11. juni 2020 09:40

Gitt meg verktøy for resten av livet, Ikke nøl med å meld deg på om du sliter!

K 42
8. juni 2020 19:42

Anbefales til alle! Dette er lærerikt og utrolig nyttig! Gir helt nye perspektiv på livet og utrolig flinke psykologer! Meget bra!

K 25
5. mai 2020 20:52

Svært lærerikt og hjelpsomt! Jeg har kommet vanvittig langt fra der jeg startet første uken- har lært å identifisere og bytte ut unyttige overbevisninger om meg selv og verden rundt meg, se på triggerne mine og finne ro når de svarte tankemønstrene begynner å loope. Det er hardt arbeid i begynnelsen, men når man får teken på øvelsene går det kjapt bedre og bedre! Synes det var godt å lære om hva som faktisk skjer med kroppen når man stresser og hvordan å håndtere det fysiologiske utfallet av det. Jobbet med Silje denne gangen- hun er tålmodig, flink til å… Les mer »

K 28
24. april 2020 14:30

Etter mye nøling bestemte jeg meg for å melde meg på denne terapien. Det er kanskje noe av det beste jeg har gjort for min psykiske helse. Den har gitt meg nytt perspektiv og nye måter å takle hverdagen på. For en person som grubler mye var det uendelig godt å lære seg hvordan man kan endre tankemønsteret sitt og å lære seg å sette pris på livet igjen. Psykologene er helt fantastiske og jeg kan ikke få skrytt nok av hvor flinke de er.

K 29
5. mars 2020 13:24

Et veldig bra opplegg som virkelig kan anbefales. Det var lærerikt og gav meg et nytt perspektiv.
Skal innrømme at jeg var skeptisk, men hadde ingen grunn til å være det. Har lært mye som jeg skal ta med meg videre.

K 48
12. februar 2020 16:12

Intensiv gruppeterapi: Lærerikt, utfordrende, til ettertanke, krevende, støttende, positivt, oppløftende, og et fellesskap som etterhvert gav glede, smil og latter. En erfaring som absolutt har gjort mitt liv og min hverdag mer harmonisk. – Tommelen opp!!! 🙂

K 43
3. februar 2020 09:46

Her er noen som leverer det de lover! Da jeg først hadde tatt steget og sagt til meg selv at jeg ville gjøre endring i livet mitt, så har Intensiv Gruppeterapi vist seg å være en fantastisk måte å få det til på, som varer (så lenge jeg gjør som de sier ?). Silje og Øyvind er flotte mennesker og psykologer. Jeg følte virkelig at de så meg for den jeg er, og hjalp meg til å se meg selv for den jeg er. De fikk meg opp på et høyere bevissthetsnivå, og ga meg verktøy til å håndtere det.… Les mer »

M 39
28. januar 2020 14:19

Er veldig glad for at jeg ble med på dette og ser nå mer positivt på fremtiden 🙂
Kan anbefales på det sterkeste til alle som har lyst til å gjøre positive endringer i livet!

En STOR takk til Silje og Øyvind som virkelig kan sine saker.
?

M 53
19. desember 2019 16:24

A life changer! Etter 4 uker i gruppeterapi har jeg fått verktøy som endrer livet mitt på en positiv måte. Eneste jeg angrer på er at jeg ikke gjorde dette tidligere i livet mitt. Kan virkelig anbefales!

M 28
18. desember 2019 08:09

jeg var en en av de som var både usikker og skeptisk til dette, men helt uten grunn! etter 2 runder på 4 uker har jeg fått verktøy som endrer hele livs situasjonen min til det bedre. anbefales på det sterkeste